Daca doriti sa dati deoparte pentru cateva ore grijile existentei cotidiane si stresul emanat permanent de tumultum citadin, daca sunteti gata sa incercati ceva nou, trebuie neaparat sa vizitati restaurantul "Cutitu d'argint".

Situat pe drumul ce duce catre Castelul Peles, langa unda cristalina a unui raulet, venit din inima padurii pentru a se uni in aval cu apele Prahovei, el va asteapta cu cele mai gustoase si mai accesibile meniuri haiducesti. Cadrul natural deosebit, precum si aerul tare, filtrat de arborii seculari care inconjoara intr-o armonioasa hora vegetala, localul relaxeaza automat si va sporeste apetitul. Ambientul predominant rustic creaza prin ineditul atmosferei obtinute, o nuanta de...poveste. Dar in ce consta performanta restaurantului "Cutitu d'argint" ? Motto-ul sub care isi desfasoara activitatea, spune aproape totul: "La un pret mic, mananci cat doresti si ce doresti !"

Achitand un tarif fix, clientul se poate delecta cu un adevarat rastfat gastronomic: selectie de gratar din carne de vita, berbec, porc sau pui, transata, condimentata si preparata in cel mai bun stil haiducesc. Totul se face in fata celor care comanda, bucurandu-si ochii cu maiestria profesionala a bucatarului.

Nu uitati. Suntem intotdeauna pregatiti sa primim oaspeti cu bunatati si delicatese elaborate de specialistii nostri. Destinatia ideala pentru luarea unei mese originale la un pret ce elimina orice concurenta este restaurantul "Cutitu d'argint".